Nejca Vidmarja so v minulih tednih nekateri slovenski mediji povezovali s selitvijo v ljubljansko Olimpijo, a sodeč na današnjo novico iz te moke ne bo kruha. Ljubljančan v domžalskem golu je danes podaljšal pogodbo, ki bi se sicer iztekla s koncem letošnje sezone, po obnovi dogovora pa domžalska vrata predvidoma čuval vse do konca sezone 2017/18.


Vidmar je že sedmo sezono nepogrešljiv člen domžalskega moštva, v dresu katerega se je pred meseci prebil tudi do reprezentančnega vpoklica. Danes 26-letni vratar je za Domžale odigral že 165 ligaških tekem, kar ga uvršča na tretje mesto klubske lestvice, z večjim številom nastopov se lahko pohvalita zgolj Juninho in sedanji trener Luka Elsner. “Zelo smo veseli in zadovoljni, da bomo z Vidmarjem sodelovali tudi v prihodnje. Nejc je eden od temeljev naše ekipe in postaja legenda Nogometnega kluba Domžale. Gre za enega najboljših in najbolj prepoznavnih igralcev najmočnejše slovenske lige, ki se je ustalil tudi v reprezentanci Slovenije,” je podaljšanje pogodbe za klubsko spletno stran pokomentiral športni direktor Matej Oražem, ki je k temu še dodal: “Tudi s tem podaljšanjem pogodbe jasno nakazujemo naše ambicije v prihodnosti, ko želimo lanske rezultate še nadgraditi. Letošnjo jesen bomo podaljšali sodelovanje še z nekaterimi od nosilcev igre ter tako poskušali stabilizirati tako tekmovalne rezultate kot tudi dolgoročno poslovanje kluba, s čimer bi našo organizacijo dvignili na še višjo raven. Z igralci kot je Nejc sem prepričan, da nam bo to tudi uspelo.”

Domžalčani bodo sicer jutri gostovali pri Zavrču, pred gostovanjem v Halozah pa Luka Elsner poudarja: “Ohraniti moramo pozitivno energijo, saj tako kvalitetnega nogometa že dolgo nismo igrali. Hkrati pa se moramo zavedati, da to ni dovolj, če bomo še naprej prejemali poceni gole. Osredotočeni moramo biti le na dobre stvari, ki smo jih prikazali na zadnjih tekmah. V igri moramo imeti veliko samozavesti, hkrati pa moramo dvigniti zbranost v navidez nepomembnih žogah, ki nas na koncu stanejo točk. Osnova je dobra in za prihodnost je nujno, da sledimo temu slogu igre. Ko bomo popravili malenkosti v fazi obrambe, se bo to hitro poznalo tudi na točkovnem izkupičku.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…