Včeraj je kot strela z jasnega udarila novica, da je bil Milovan Rajevac potrjen za novega selektorja članske izbrane vrste Alžirije. Novica s slovenskim nogometom ne bi imela posebej močne povezave, če ne bi bil nekdanji selektor Gane, ki je Gance popeljal do četrtfinala svetovnega prvenstva 2010, šele pred kratkim predstavljen kot novi strateg Rudarja.

Že včeraj zvečer je bilo več ali manj jasno, da je praktično nemogoče, da bo Rajevac sedel na dve stolčkih, danes pa so v velenjskem prvoligašu potrdili ugibanja in sporočili, da se je Rajevac po malce več kot dveh tednih poslovil od knapov, ki so se za teden dni preselili v Slovenj Gradec. “Milovan Rajevac ni več trener NK Rudar Velenje! 62-letni srbski strateg je prejel ponudbo iz severne Afrike, ki jo je bilo težko zavrniti. Klub ga pri njegovi odločitvi ni želel ovirati. Rajevac bo odslej naprej vodil državno reprezentanco Alžirije,” so sporočili iz Šaleške doline.

“Kljub kratkemu obdobju delovanja v klubu, se g. Rajevcu zahvaljujemo za vso dobro opravljeno delo v NK Rudar Velenje, ob enem pa mu želimo vse najboljše na novi športni poti,” so še dodali Velenjčani, ki jih sedaj presenetljivo hitro čaka iskanje novega trenerja. Prvi pomočnik Ramiz Smaljović namreč nima potrebne licence.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…