Danes so s pripravami na novo sezono pričeli tudi nogometaši velenjskega Rudarja. Knapi so minulo sezono, po tem ko se je tik pred koncem poslovil dolgoletni strateg Jernej Javornik, zaključili pod vodstvom Ramiza Smajlovića, ki pa nima primerne licence, da bi velenjskega prvoligaša vodil tudi v novi sezoni.

Že spomladi so s prevzemom dirigentske palice povezovali srbskega strokovnjaka Milovana Rajevca, ki si je v živo ogledal nekaj tekem Rudarja, a moštva vseeno ni prevzel. Zato pa se je to zgodilo danes, nekdanji selektor Gane, ki jo je leta 2010 popeljal vse do četrtfinala svetovnega prvenstva v Južni Afriki, je na današnjem treningu že vodil velenjsko zasedbo, so pred nekaj minutami potrdili pri Rudarju

Nekdanji nogometaš Crvene zvezde in Vojvodine ima za sabo dolgo trenersko kariero, 62-letni trener je med drugimi vodil Borac Čačak, Slobodo Užice, Crveno zvezdo, Vojvodino in Al Ahli, ob Gani pa je pred petimi leti nazadnje vodil izbrano vrsto Katarja.

Rajevcu bosta pri delu pomagala Ramiz Smajlović in Živojin Vidojević, sicer nekdanji nogometaš Korotana, Domžal, Kopra in Rudarja, za delo z vratarji bo skrbel Vukašin Petranović. Mesto direktorja je prevzel Marko Čapelnik, ki je v preteklosti v Rudarju že opravljal različne funkcije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…