V ponedeljek se bodo prvič zbrali tudi nogometaši goriškega prvoligaša, ki jih poleti čaka tudi nastop v kvalifikacijah Evropske lige. V skorajda tritedenskih pripravah v Italiji bodo Goričani predvidoma odigrali tudi tri srečanja.


Goriška zasedba se bo že v ponedeljek odpravila v Italijo, v Collecchio, kjer bodo teden dni trenirali v vadbenem centru Parme, v ponedeljek, 23. junija, pa se bodo odpravili v Ponte di Legno. Po tednu treningov v Dolomitih se goriška zasedba znova vrača v Collecchio, kjer jih do 4. julija čaka še pet dni vadbe in priprave na uvodno dejanje nove sezone, saj se bodo varovanci trenerja Luigija Apollonija v nedeljo, 6. julija v tekmi Superpokala Slovenije pomerili z Mariborom.

Štirikratne državne prvake po treh letih premora čakajo tudi evropski izzivi, kot pokalni prvaki z evropsko potjo pričenjajo v drugem krogu kvalifikacij. Prvo srečanje drugega kroga kvalifikacij Evropske lige bo na sporedu 17. julija, žreb parov bo 23. junija na sedežu UEFA v švicarskem Nyonu.

Vodstvo goriškega kluba je za zdaj predstavilo zgolj enega novinca, napadalca Luko Majcna, neznana pa je usoda nekaterih Parminih nogometašev, ki so v minuli sezoni prikazali dobre predstave in bi se lahko vrnili v matično moštvo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Zmaji proti Azerbajdžancem, Rusom, Srbom in Izraelcem

Novi strateg ljubljanske Olimpije Savo Milošević bo svoje varovance pred začetkom nove sez…