Aluminij bo v nadaljevanje državnega prvenstva krenil z novim trenerjem. Kot smo izvedeli pri SNPortalu, Bojan Špehonja ni več trener Kidričanov. Izkušeni strateg, ki je med rdečimi dolga leta deloval predvsem v mladinskem pogonu, je člansko ekipo prevzel v začetku letošnjega koledarskega leta.

Špehonja je takrat nasledil Simona Sešlarja, ki se je od Kidričanov nekoliko presenetljivo poslovil tik pred pričetkom spomladanskega dela 2. SNL. Aluminij je z učinkovito igro spomladi navdušil, neporažen splezal do drugega mesta, v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev prvoligaškega tekmovanja sicer klonil, a se je med prvoligaše vrnil, po tem ko Zavrčani niso zadostili zahtevam za pridobitev prvoligaške licence. Špehonja je poleti s svojimi varovanci pripravil eno večjih presenečenj sezone, ko je Aluminij z goloma Škofleka in Zebe slavil v Ljudskem vrtu.

Kdo bo novi strateg Kidričanov, vsaj za zdaj še ni znano, kdor pa bo, bo v nadaljevanje prvenstva krenil s štirimi točkami zaostanka za osmim Krškim ter prednostjo devetih točk pred zadnjimi Radomljami.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nermin Bašić: »Gremo na pavzo v boljšem razpoloženju«

V zadnji tekmi 23. kroga sta se v Novi Gorici pomerila domača Gorica in Domžale. Gostje so…