Aluminij bo v nadaljevanje državnega prvenstva krenil z novim trenerjem. Kot smo izvedeli pri SNPortalu, Bojan Špehonja ni več trener Kidričanov. Izkušeni strateg, ki je med rdečimi dolga leta deloval predvsem v mladinskem pogonu, je člansko ekipo prevzel v začetku letošnjega koledarskega leta.

Špehonja je takrat nasledil Simona Sešlarja, ki se je od Kidričanov nekoliko presenetljivo poslovil tik pred pričetkom spomladanskega dela 2. SNL. Aluminij je z učinkovito igro spomladi navdušil, neporažen splezal do drugega mesta, v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev prvoligaškega tekmovanja sicer klonil, a se je med prvoligaše vrnil, po tem ko Zavrčani niso zadostili zahtevam za pridobitev prvoligaške licence. Špehonja je poleti s svojimi varovanci pripravil eno večjih presenečenj sezone, ko je Aluminij z goloma Škofleka in Zebe slavil v Ljudskem vrtu.

Kdo bo novi strateg Kidričanov, vsaj za zdaj še ni znano, kdor pa bo, bo v nadaljevanje prvenstva krenil s štirimi točkami zaostanka za osmim Krškim ter prednostjo devetih točk pred zadnjimi Radomljami.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…