Potem ko so v koprskem taboru včeraj potrdili prihod albanskega branilca Hysena Memolle, sta se danes na Bonifiko preselila še dva nogometaša, oba prihajata s sosednje Hrvaške.


Kanarčki so namreč v svoje vrste zvabili Ivana Šimurino in Antonia Pavića, ki so ju s selitvijo v Koper povezovali že nekaj časa. Pavić je bil pozimi že na pragu Zavrča, kjer so njegov prestop tedaj že potrdili, vendar do sklenitve sodelovanja vseeno ni prišlo, se v Koper seli iz Osijeka, v dresu katerega je zbral 42 prvoligaških nastopov. Levi bočni branilec, sicer rojen v nemškem Frankfurtu, je bil v preteklosti tudi član kadetske in mladinske reprezentance Hrvaške, v minuli sezoni pa v Osijeku ni bil več v prvem planu. Čeprav se je sprva govorilo, da bo v Koper posojen, je 20-letni nogometaš s Koprčani sklenil dveletno pogodbo.

Šimurina, ki se je pred dnevi razšel s puljsko Istro, je z vodstvom koprskega prvoligaša sklenil enoletni dogovor. Zadrčan se lahko pohvali s 50 tekmami v 1. HNL, za razliko od Pavića pa je bil danes že registriran kot nogometaš Kopra.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…