Po pričakovanjih so v zaključku zimskega prestopnega roka med najaktivnejšimi prvoligaši v Gorici. Vodstvo plavih je namreč doslej predstavilo zgolj enega novinca, bočnega branilca Alexandra Caputa, ki ga je posodila Pisa, Goričani pa so danes potrdili še sedmerico novincev.


Vseh šest prihaja iz italijanskih klubov, Ascolija, Cesene, Brescie in Juventusa. 19-letnega vezista Vykintasa Slivko, ki so ga posodili Torinčani, so z Goričani povezovali že nekaj časa, dres aktualnih pokalnih prvakov pa bodo spomladi nosili še 22-letni napadalec Daniele Ferri (Brescia), 21-letni osrednji branilec Matteo Boccaccini (Brescia), 20-letni napadalec Felice Di Cecco (Cesena), 23-letni osrednji branilec Luigi Palumbo (Cesena) in 21-letni krilni vezist Giuseppe Ruggiero (Ascoli), ki je sicer v preteklosti oblekel tudi dres mladinske izbrane vrste.

Za mesto vratarja bo, kot smo napovedali že včeraj, spomladi konkuriral tudi 19-letni Grega Sorčan. Nekdanji vratar kranjskega Triglava je tudi mladinski reprezentant, nazadnje pa je bil član veronskega Chieva, s katerim se je lani veselil naslova mladinskih prvakov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Škandal odnesel zvezdnika Olimpije

Po tem, ko je v javnost pricurljala novica, da naj bi se trojica nogometašev Olimpije zapl…