Danes smo že poročali, da je koprske vrste zapustil Marko Krivičič. Obetavnega vezista so si za obdobje enega leta izposodili pri italijanski Bologni, ki pa ima tudi možnost odkupa. Ni pa mladi reprezentant Slovenije edini kanarček, ki je na zadnji dan poletnega prestopnega roka zapustil gnezdo Bonifike.


Čeprav se je njegov prestop napovedoval že nekaj časa, dolgo se ga je povezovalo tudi s selitvijo v Maribor, koprske vrste nekoliko presenetljivo in brez vnaprej napovedanega pompa zapušča tudi Domen Črnigoj. Iz koprskega prvoligaša, ki ni najbolje začel nove sezone, so sporočili, da bo Škofjot v bodoče član Lugana. Klub, ki ga vodi sloviti Zdenek Zeman, se je poleti vrnil med švicarske prvoligaše in v tem času pošteno premešal svoje vrste. O višini odškodnine, Lugano je Črnigoja odkupil, za zdaj ni znanega veliko, ravno tako je neznanka tudi dolžina podpisane pogodbe, saj pri trikratnih švicarskih državnih prvakih prestopa mladega reprezentanta Slovenije za zdaj še niso potrdili.

Črnigoj kljub dejstvu, da Bonifiko zapušča kot najstnik, na jug Švice odhaja že s precej bogatimi izkušnjami, saj je v rumeno-modrem dresu zbral 89 prvoligaških tekem in 6.447 minut.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pred vrati ljubljanske Olimpije dve novi okrepitvi?

Olimpija že uspešno trenira pod vodstvom novega trenerja Sava Miloševića, za katerim je tu…