Pri ljubljanski Olimpiji so na zadnji dan poletne nogometne tržnice predstavili še enega novinca. V Stožice se je preselil krilni nogometaš Lucas Ontivero, ki bo pri zmajih igral kot posojeni nogometaš turškega Galatasaraya, že nekaj časa pa je bilo jasno, da ima ljubljanska zasedba kar nekaj “odvečnih” igralcev.


Med slednjimi se je po menjavi uprave znašel tudi Marko Vukčević, za katerega je prejšnji predsednik Izet Rastoder podgoriški Budučnosti odštel lep kupček denarja. Krilni vezist se je v Olimpiji, v dresu katere je v dveh sezonah odigral 54 ligaških tekem, prebil vse do članske reprezentance Črne gore. Pod vodstvom trenerja Marijana Pušnika ni dočakal kaj veliko priložnosti, saj je v uvodu letošnje sezone v igro vstopil le dvakrat in tako zbral vsega 38 minut. Danes je jasno, da bo 22-letni Črnogorec v prihodnje igral pri novosadski Vojvodini, ki si je igralca izposodila za obdobje enega leta.

EkipaSN tako še poroča, da se je vodstvo Olimpije razšlo tudi z Josipom Golubarjem in Enisom Đurkovićem, ki naj bi ga posodili Celju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zmaji proti Azerbajdžancem, Rusom, Srbom in Izraelcem

Novi strateg ljubljanske Olimpije Savo Milošević bo svoje varovance pred začetkom nove sez…