Radomljani so že včeraj razkrili, da bo Leo Ejup spomladi kot posojeni nogometaš Olimpije igral v dresu zadnjeuvrščenega kluba Prve lige Telekom Slovenije, danes pa so začasno selitev branilca potrdili tudi v taboru državnega prvaka.

Dolenjec ni edini, ki se vsaj začasno poslavlja od zeleno-belih. Na dolgem seznamu nogometašev, ki jih Luka Elsner ni odpeljal na priprave v Turčijo, se je znašel tudi Aljaž Krefl, ki se prav tako odpravlja na polletno posodo. Nekdanji nogometaš Rudarja spomladi ne bo igral v Sloveniji, saj so si ga do konca sezone izposodili pri Spartaku s Subotice, osmi ekipi srbskega prvenstva.

Krefl se je v paketu z Denisom Klinarjem Olimpiji pridružil pred začetkom lanske sezone in bil uvodoma pomemben člen zasedbe trenerja Marijana Pušnika, poškodba v prvem večnem derbiju sezone pa ga je za nekaj časa oddaljila od nogometnih zelenic. Po okrevanju si ni uspel izboriti standardnega mesta v moštvu, jeseni je zbral vsega osem nastopov, pozimi pa je Stojić v Ljubljano pripeljal novega levega bočnega branilca, Dina Štigleca.

Nekdanjega mladega reprezentanta Slovenije z Olimpijo veže še enoinpolletna pogodba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…