Danes smo že poročali o pisanju italijanskih medijev, ki so Andreja Kotnika povezovali s selitvijo v Palermo oziroma Pescaro, zadnjeuvrščeni ekipi italijanske Serie A.

Primorec se v zimskem prestopnem roku zagotovo ne bo preselil v Palermo ali Pescaro, kljub vsemu pa vezist Gorice, za katerim je leto dni igranja prvoligaškega nogometa, lovi zadnji vlak za selitev na Apeninskem polotoku. Gianluca Di Marzio je namreč razkril, da se je v igro za 21-letnega vezista vključil še tretji klub, ki se bori za obstanek med italijanskimi prvoligaši, Crotone, mrežo katerega že brani nekdanji goriški vratar Alex Cordaz.

Govorica tudi po naših informacijah, v nasprotju s popoldansko, ni bila iz trte zvita, a so imele vse strani za izpeljavo prestopa izjemno malo časa, saj se je prestopni rok v Italiji zapre ob 23. uri. Kljub vsemu so bile potrebne formalnosti za selitev v Crotone opravljene pravočasno, resda v zadnjih sekundah, Kotnik pa bo, kot so potrdili tudi na spletni strani ligi, v letošnjega prvoligaškega novinca posojen.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…