Danes smo že poročali o pisanju italijanskih medijev, ki so Andreja Kotnika povezovali s selitvijo v Palermo oziroma Pescaro, zadnjeuvrščeni ekipi italijanske Serie A.

Primorec se v zimskem prestopnem roku zagotovo ne bo preselil v Palermo ali Pescaro, kljub vsemu pa vezist Gorice, za katerim je leto dni igranja prvoligaškega nogometa, lovi zadnji vlak za selitev na Apeninskem polotoku. Gianluca Di Marzio je namreč razkril, da se je v igro za 21-letnega vezista vključil še tretji klub, ki se bori za obstanek med italijanskimi prvoligaši, Crotone, mrežo katerega že brani nekdanji goriški vratar Alex Cordaz.

Govorica tudi po naših informacijah, v nasprotju s popoldansko, ni bila iz trte zvita, a so imele vse strani za izpeljavo prestopa izjemno malo časa, saj se je prestopni rok v Italiji zapre ob 23. uri. Kljub vsemu so bile potrebne formalnosti za selitev v Crotone opravljene pravočasno, resda v zadnjih sekundah, Kotnik pa bo, kot so potrdili tudi na spletni strani ligi, v letošnjega prvoligaškega novinca posojen.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…