V ponedeljek so s pripravami na novo sezono pričeli tudi nogometaši Zavrča. Bolje povedano, trenira zasedba, ki je ostala od minule sezone, saj so se od završkega dresa tudi tokrat poslovili številni nogometaši, ostala pa je zgolj dvanajsterica.


Završki strateg Ivica Solomun bo tudi v bodoče računal na Hrvoja Čubića, Luko Bogdana, Bojana Đukića, Tonija Datkovića, Sebastijana Antića, Ivana Novoselca, Dorisa Kelenca, Jureta Matjašiča, Dejana Polića, Lovra Cveka, Sanina Muminovića in Roka Zorka. Ob omenjeni dvanajsterici pod vodstvom trenerskega štaba vadi tudi deseterica nogometašev, ki so na preizkušnji. Kot so zapisali na klubski spletni strani, igralci prihajajo iz obeh strani meje, v prihodnjih dneh pa naj bi se treningom, ki potekajo dvakrat dnevno, priključili še nekateri novi obrazi.

V klubu so zaenkrat potrdili štiri pripravljalna srečanja, prvo bo v Rogatcu odigrano že jutri popoldne, Haložani se bodo pomerili z makedonsko Škendijo. Sledijo še obračuni z romunsko Politehnico, ukrajinsko Zoryjo in puljsko Istro.

Seznam pripravljalnih tekem:
ZAVRČ – ŠKENDIJA (Rogatec, 19. junij)
ZAVRČ – POLITEHNICA (Cirkulane, 24. junij)
ZAVRČ – ZORYA LUGANSK (Zavrč, 27. junij)
ZAVRČ – ISTRA 1961 (Zavrč, 30. junij)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…