Krčani so se po dveh domačih zmagah nad Celjem in Koprom včeraj veselili še prve gostujoče točke. Posavci so se z Rudarjem razšli z neodločenim izidom 1:1, a bi kaj lahko iz Šaleške doline odšli s polnim plenom, saj so celoten drugi polčas odigrali z dvema možema več. Za razburjenje v domačem taboru je poskrbel sodnik Alen Borošak, ki je v izdihljajih prvega polčasa izključil Ivana Knezovića in Stjepana Babića.


“Mislim, da smo videli dva povsem različna polčasa. Glede na ta, da je, nočem nič slabega, igrišče v slabem stanju, smo v prvem polčasu videli kvalitetno predstavo. Obe ekipi sta skušali igrati nogomet, oboji smo bili kombinatorni. Zadovoljen sem z igro svoje ekipe, smo pa dobili naiven zadetek, ki ga ne bi smeli dobiti še deset let, v bistvu avtogol, čeprav je Prašnikar dobro reagiral. Tudi po vodstvu Rudarja dobra tekma z obeh strani in mislim, da smo zasluženo izenačili,” je po prvem prvoligaškem remiju priznal gostujoči strateg Tomaž Petrovič, ki je bil zadovoljen s predstavo svojih varovancev, ki sicer v drugem polčasu niso izkoristili igre z dvema igralcema več, saj so se Velenjčani postavili organizirano in odbili poskuse gostov.

Svoje varovance je za prikazano borbo v drugem polčasu pohvalil tudi domači trener Jernej Javornik: “V pravem trenutku smo dosegli zadetek, nato pa smo se začeli umikati in smo prosili za zadetek Krškega. Dejal bi, da je bila tekma v prvem polčasu dobra, nakar smo doživeli dve izključitvi. Svoje igralce bi res pohvalil za borbenost in požrtvovalnost.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…