Završka zasedba je bila ob koncu letošnje sezone že pošteno ozka. Po nekaj odhodih med spomladanskim delom sezone in težavah s poškodbami, je trener Ivica Solomun za zadnjo tekmo v Novi Gorici komajda sestavil enajsterico, saj so na klopi z izjemo Mihe Korošca sedeli sami mladinci.


Potem ko so tekom nadaljevanja sezone Zavrč že zapustili Ante Mitrović, Josip Balić, Stefan Barić, Eros Grezda in Nikola Petrović, slednja dva menda še nista prekinila pogodbe, je Haloze zapustil tudi Karlo Težak. Nizkorasli vezist je bil pozimi zgolj eden izmed šesterice nogometašev, ki niso bili del korenite revolucije v kadru petouvrščenega kluba državnega prvenstva. Nekdanji mladinec zagrebškega Dinama je v završkem dresu v letu in pol odigral 32 ligaških tekem in dosegel zadetek, verjetno pa bil bil izkupiček nastopov še večji, saj je večji del jeseni počival zaradi poškodbe. 21-letnemu vezistu bi pogodba sicer potekla s koncem junija.

Ob tem dodajmo še novico, da sta se mladinska in kadetska selekcija prebili do 2. SML, mladinsko ekipo bo med drugoligaši vodil Željko Orehovec, nekdanji trener članskega moštva in trenutno tudi generalni direktor kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčane med vikendom čaka prva resnejša pripravljalna preizkušnja

Nogometaši Maribora v letošnjem poletnem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza. Na p…