Iz domžalskega kluba so sporočili novico o podaljšanju pogodbe z mladim Svenom Šoštaričem Karičem. Zvestobo je rumeni družini obljubil do leta 2022. 


‘Zelo sem vesel, da smo po kar nekaj časa prišli do želenega zaključka in da se je na koncu za vse strani dobro izteklo. Nadaljevanja skupne poti, ki se je pričela pred dobrim letom dni, že komaj čakam. Na igrišče se je bilo lepo vrniti že v nedeljo proti Muri, saj sem soigralcem lahko znova pomagal po dolgem času. Odigral sem celotnih 90 minut in počutil sem se zelo dobro. Sicer se nam ni izšlo ravno po načrtih, vendar smo lahko s pristopom in željo več kot zadovoljni,” je ob sklenitvi nove pogodbe povedal mladi reprezentant Šoštarič Karič.

‘Zelo sem vesel, da sem že takoj na začetku dobil veliko priložnosti za dokazovanje. Verjamem, da sem s svojimi predstavami tako v Prvi ligi in pokalnem tekmovanju kot tudi v lanskih kvalifikacijah za evropsko ligo dosedanje zaupanje strokovnega vodstva dobro upravičil. V prihodnje ciljam na to, da bo nivo osebnih in moštvenih iger na še višjem nivoju, obenem pa si seveda želim prihajajoče evropsko prvenstvo reprezentanc do 21 let, ki bo marca prihodnje leto potekalo v Sloveniji, pričakati v optimalni formi,” je nadaljeval. 

‘Nadaljevati moramo s skupnim trdim delom, saj odhajamo v Kidričevo kjer tekma ne bo lahka. Moramo pokazati zeljo in borbenost, vendar mislim, da lahko brez nekaterih igralcev iztrzimo pozitiven rezultat,” je sklenil Šoštarič Karič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od PV
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Debenjak: “Bili smo blizu”

Florijan Debenjak je na tekmi 25. kroga med domačo Gorico in Mariborom sedel na klopi doma…