Reprezentančni premor so za pripravljalno preizkušnjo izkoristili tudi Velenjčani, Zavrčani in Novomeščani, ki so v teh dneh odigrali že drugo pripravljalno tekmo. Haložani in Dolenjci so se v ponedeljek pomerili kar med seboj, medtem ko so knapi povozili ljubljanski Bravo.


V mreži ljubljanskega kluba, ki v treh krogih 3. SNL center ni oddal še niti točke, je končalo kar deset zadetkov, v vsakem od polčasov so Velenjčani zabili po pet zadetkov. Z dvema zadetkoma se je najbolje izkazal Klemen Bolha, ki je obakrat zadel že v prvem polčasu, v katerem so bili natančni tudi tudi Amer Krcić, Milan Krcić in Luka Prašnikar. V drugem polčasu so poleg avtogola mrežo Brava zatresli še Damir Grgić, Gašper Kurež, Safet Gavranović in Denis Grbić. Ob tem dodajmo še to, da sta v teh dneh pogodbi s klubom sklenila Tilen Lešnik in že omenjeni Gašper Kurež, ki so ga Velenjčani za obdobje pol leta posodili Zagorju.

Prvoligaški obračun Zavrča in Krke je pripadel slednjim. Farmacevti so v Brežicah slavili z 1:3. Domačo mrežo je že v prvem polčasu načel Damjan Marjanovič, v drugem polčasu pa sta delo dokončala Marin Perić, sicer nekdanji član Zavrča, in Jamilu Collins. Častni zadetek za domačo četo je prispeval Ante Solomun, sin nekdanjega trenerja Ivice Solomuna.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…