Po Mariborčanih, ki so v včerajšnji tekmi s Partizanom doživeli prvi poraz v pripravah, so danes izgubili tudi Celjani. Ti so v minulih dneh pripravljali v istrskem Umagu, za zaključek krajših priprav pa so morali priznati premoč Rijeki B.


Rečani, ki nastopajo v 3. HNL zahod so zaspanost celjske obrambe kaznovali že v 34. sekundi tekme, rezultat pa se do zadnjega sodniškega žvižga ni več spremenil. Grofje so v nadaljevanju rezultat skušali preobrniti, a jim to ni uspelo. V prvem polčasu so najlepše priložnosti zapravili Bajde, Lendrić, Verbič in Vrhovec, v drugem polčasu, ko ravno tako ni manjkalo grobih posredovanj, pa pri strelih niso bili natančni niti Sunny, Lendrić, Miškić in Borenović. Celjski strateg Simon Rožman po prvem porazu v pripravah ni bil pretirano razočaran: “Tekma proti izredno agresivnemu nasprotniku nam je dala določene odgovore in pokazala še kar nekaj naših pomanjkljivosti in tudi smernic za naprej. Kljub vsemu lahko fante pohvalim za dobro opravljeno delo v tem tednu.”

RIJEKA B 1:0 CELJE
Celje: Kotnik, Jakolić, Krajcer, Žitko, Miškić, Vrhovec, Kubo, Zbičajnik, Bajde, Verbič, Lendrič. Igrali so še: Borenović, Pungaršek, Sunny. Trener: Simon Rožman.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentančni vratar zapustil Olimpijo

Smo sredi prestopnega roka, in na začetku prvoligaške sezone. Kljub temu pa je zelo pestro…