O sodelovanju Alberta Riere in Kopra je bilo v minulih tednih prelitega precej črnila. EkipaSN je pisala, da sta se obe strani znašli celo na sodišču, danes pa je tudi uradno potrjeno, da nekdanji reprezentant Španije ni več član koprskega prvoligaša, saj je bila pogodbo po enostranski prekinitvi prekinjena predčasno.

Majorčan v sezoni na slovenskih igriščih ni ravno upravičil slovitega imena. Nekdanji član Liverpoola, Manchester Cityja, Olympiakosa in Galatasarayja je bil jeseni član Zavrča, v dresu katerega je odigral dvanajst prvoligaških tekem, po zimski selitvi na Bonifiko, kjer se je pridružil Andyju Barri, Slavku Matiću in Dušanu Petkoviću ter bil ob podpisu dveinpolletne pogodbe predstavljen tudi kot pomočnik športnega direktorja.

Po naših informacijah iz tega sodelovanja ni bilo kaj prida, Riera pa je v koprskem dresu odigral zgolj nekaj minut v uvodnem spomladanskem krogu, ko so Primorci gostovali v Stožicah. Zatem je po uradni razlagi manjkal zaradi poškodbe, a je hitro prišlo na dan, da je Španec suspendiran in trenira ločeno od prvega moštva.

V skladu s pričakovanji se 34-letni nogometaš ni pridružil pripravam na novo sezono, v zadnjih dneh pa se je na družabnih omrežjih večkrat pokazal med igranjem golfa z bivšim soigralcem Trevorjem Sinclairjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marijan Pušnik ni več trener kanpov

Kot so danes sporočili iz velenjskega Rudarja so se danes razšli z prvim možem knapov Mari…