Že nekaj dni so krožile govorice, da se bo Amar Rahmanović po zgolj nekaj mesecih poslovil od Ljudskega vrta. Bosansko-hercegovski nogometaš, ki se je vijolicam pridružil v zimskem prestopnem roku, skupaj z znova poškodovanim Matejem Palčičem, bo nogometno pot nadaljeval v knežjem mestu.


V celjskem prvoligašu so pred nekaj minutami potrdili, da bo visokorasli vezist dres Celja predvidoma nosil dve sezoni, na Areno Petrol pa se 22-letnik seli kot prost nogometaš, a so si Mariborčani zagotovili delež zneska morebitnega prestopa. “V Sloveniji sem že leto in pol, tako da poznam klub in poznam tudi nove soigralce. Vem kako klub deluje in da je dobro organiziran, tako da sem vesel, da sem sedaj član Celja. Epizodo v Mariboru želim čimprej pozabiti, kot kaže mi ni bilo usojeno. Sedaj so vse misli pri Celju, tukaj sem našel nov izziv in moja naloga je, da se čimprej vrnem v formo, v kateri sem bil v Kopru,” je po podpisu pogodbe dejal novinec v celjski zasedbi, ki je v prvoligaški konkurenci odigral 32 tekem ter ob štirih zadetkih vknjižil kar 14 rumenih kartonov.

O Rahmanoviću, ki bo na hrbtu nosil številko 8, se je razgovoril tudi predsednik Stevan Đorđević: “Pokazalo se je, da je naša ekipa na sredini igrišča premlada. Zato smo tudi pripeljali Amarja, ki ima kljub mladosti že precej izkušenj s prvoligaških tekmovanj in tako predstavlja okrepitev za naše moštvo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kramarič se tokrat seli v Ljubljano

V dresu Brava bo znova navduševal 23-letni nogometaš Martin Kramarič. Kot so sporočili iz …