Nogometaši Kalcer Radomelj, ki se pripravljajo na premierno prvoligaško sezono, so danes odigrali prvo pripravljalno srečanje, na domačem igrišču so se pomerili z Dravinjo.


Moštvo iz Slovenskih Konjic, ki je v minuli sezoni brez poraza pokorilo tretjeligaško konkurenco v vzhodni skupini, ni bilo kos novopečenemu prvoligašu. Varovanci trenerja Dejana Djuranovića so v vsakem od polčasov zabili po dva zadetka, v prvem sta bila uspešna Matic Seferović in Luka Vrhunc, ki je bil s štirinajstimi zadetki v pretekli sezoni drugi strelec 2. SNL. V drugem polčasu sta zmago z zadetkoma potrdila Dušan Stoiljković in Edvin Ciriković.

Radomljani so danes potrdili imeni trenerjev druge in mladinske ekipe. Drugo moštvo, ki bo v prihodnji sezoni nastopalo v 3. SNL center bo vodil Asad Alilović, ki je že vodil tudi prvo moštvo, nazadnje pa je bil trener mladinske ekipe, kjer ga bo nadomestil Jani Pate, v preteklosti tudi reprezentant Slovenije.

KALCER RADOMLJE 4:0 DRAVINJA
Seferović, Vrhunc, Stoiljković, Ciriković
Kalcer Radomlje: Andrić, Florjančič, Gvardjančič, Kosec, Cankar, Barukčič, Avbelj, Zavrl, Seferović, Vrhunc, Vuk. Igrali so še: Zukić, Balkovec, Jakovljević, Ciriković, Snoj, Cerar, Stoiljković, Balažič. Trener: Dejan Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Najboljši strelec Olimpije odhaja v Belorusijo

Že nekaj časa je jasno, da v prihajajoči sezoni ne bo več nosil zeleno-belega dresa, danes…