Podobno kot Domžalčani, so tudi Celjani vsega dva dni po izpadu iz kvalifikacij za Evropsko ligo odigrali pripravljalno srečanje. Varovanci trenerja Simona Rožmana so gostovali pri lanskoletnem prvoligašu Radomljah, ki se po enoletnem udejstvovanju v Prvi ligi znova pripravljajo na igranje v 2. SNL.


Gostje so nastopili v precej premešani zasedbi, a so si kljub temu pripravili precej več priložnosti. Še pri začetnem izidu so imeli grofje priložnost za vodstvo, saj je Kosec v kazenskem prostoru vlekel Bajdeta in sodnik je pokazal na belo točko. Žogo si je nastavil prav Bajde, ki pa je v slogu Sergia Ramosa žogo poslal preko vrat in potrdil, da nepisano pravilo o izvajanju enajstmetrovk. Bajde se je za zapravljeno enajstmetrovko odkupil nekaj minut zatem, ko je preigral domačo obrambo, povlekel v kazenski prostor in pred golom našel Daniela Prerovskega, češkega vezista na preizkušnji, ki je žogo le še potisnil za hrbet Vjekoslava Andrića, ki je bil sicer eden najboljših v domači zasedbi, saj je predvsem v drugem polčasu nekajkrat odlično posredoval. Radomljani se niso predali, saj so izenačili še pred odhodom na odmor. Po slabšem izbijanju enega od gostujočih branilcev je Jakovljević dobil žogo na krilu, nato pa pred golom našel Stoiljković, ki je zadel praktično nebranjeno mrežo.

KALCER RADOMLJE 1:1 (1:1) CELJE
Stoiljković; Prerovsky

Kalcer Radomlje – prva enajsterica: Andrić, Jazbec, Kosec, Lidjan, Rems, Barukčić, Primc, Avbelj, Jakovljević, Šipek, Stoiljković. Trener: Dejan Djuranović.
Celje – začetna enajsterica: Frelih, M. Klemenčič, Pišek, Travner, Felix, Šporn, Pungaršek, Ahmedi, Spremo, Prerovsky, Bajde. Igrali so še: Jurhar, Močić, Marcius, Bašić. Trener: Simon Rožman.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Kopru začeli s prvimi treningi pod vodstvom novega trenerja

Nogometaši Kopra so imeli izmed vseh slovenskih prvoligašev najkrajši poletni premor. Po s…