Že v intervjuju za klubsko spletno stran je Matej Oražem obelodanil, da je svojo zadnjo tekmo v dresu Domžal že odigral Marko Alvir, danes pa je znano tudi kje bo 22-letni Hrvat nadaljeval svojo športno pot.

Po izjemni jeseni in osmih zadetki se zdaj že bivši vezist Domžal odpravlja na Češko, kjer bo nosil dres praške Slavije. Nekdanji velikan češkega nogometa v zadnjih letih izgublja stik z Viktorio iz Plzna in mestnim rivalom Sparto, kljub temu pa se trenutno nahaja na drugem mestu najmočnejše češke nogometne lige z le točko zaostanka za prvouvrščeno Viktorio. 

Ob podpisu je generalni direktor rdeče-belih dejal: “Gre za velik talent, ki smo ga spremljali dlje časa. Verjamemo, da bo okrepil našo ekipo in pokazal česa je sposoben.”

“Zdi se mi, da je prestop k Slavii velik korak zame. Zelo me je zanimalo delovanje kluba, ki je name naredilo velik vtis. Poznam ligo, ogledal sem si zadnjih pet ali šest tekem,” je strnil hrvaški vezist, ki je pred prihodom v Slovenijo nosil dres druge ekipe madridskega Atletica.

Odličen položaj za drugi del sezone daje Slavii veliko možnosti za velik uspeh. Kaj pa Alvir pričakuje v prihodnjem letu ? “Prvi cilj je osvojitev lige, drugi pa uvrstitev v ligo prvakov ali pa vsaj evropsko ligo, kar bi bila izpolnitev mojih sanj.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nermin Bašić: »Gremo na pavzo v boljšem razpoloženju«

V zadnji tekmi 23. kroga sta se v Novi Gorici pomerila domača Gorica in Domžale. Gostje so…