S pripravami na spomladanski del sezone so danes popoldne pričeli tudi Zavrčani. Prenovljeno moštvo petouvrščenega kluba Prve lige Telekom Slovenije se je ob 14:30 zbralo v Kidričevem, kjer je opravilo uvodna testiranja.


Pod vodstvom novega stratega Ivice Solomuna, ki sta mu pomagala trenerjev vratarjev Damir Vugrinec in pomočnik Miran Emeršič, v preteklosti že glavni strateg Zavrča, je vadilo kar 29 nogometašev. Ob že potrjenih novincih je bilo tudi precej takih, ki se bodo morali novemu trenerju in vodstvu kluba še dokazati. Haložani bodo uvodni del priprav opravili v Kidričevem, kjer nudijo odlične pogoje za vadbo, nadaljevali bodo v Zavrču in bližnjih Stojncih, vmes pa se bodo dvakrat podali tudi na hrvaško Istro. Kot so še zapisali na klubski spletni strani, bodo v primeru neugodnih vremenskih razmer poiskalo dodatne možnosti za vadbo.

Obenem je že znanih tudi sedem nasprotnikov v pripravljalnih tekmah, Zavrčani pa bodo nastopili še na dveh turnirjih v Novigradu. Prvo tekmo bodo Haložani odigrali 17. januarja, ko se bodo pomerili z Ivančno Gorico, dvakrat se bodo merili z Aluminijem, pa Zagrebom, Veržejem, Dravo in Interjem.

Seznam pripravljalnih tekem:
17. januar: IVANČNA GORICA – ZAVRČ
21. januar: ALUMINIJ – ZAVRČ
24. januar: ZAGREB – ZAVRČ
28. januar: VERŽEJ – ZAVRČ
31. januar – 2. februar: turnir v Novigradu
4. februar: ALUMINIJ – ZAVRČ
7. februar: turnir v Novigradu
10. februar: DRAVA PTUJ – ZAVRČ
13. februar: INTER ZAPREŠIĆ – ZAVRČ

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentančni vratar zapustil Olimpijo

Smo sredi prestopnega roka, in na začetku prvoligaške sezone. Kljub temu pa je zelo pestro…