Po Goričanih, ki so se za vrnitev v svoje vrste dogovorili z Dejanom Žigonom, so povratnika v svoje vrste predstavili tudi pri celjskem prvoligašu. Že drugič v karieri se je med grofe vrnil Anej Lovrečič, ki je v zadnjih letih zamenjal lepo število klubov, nazadnje pa je igral za gruzijsko Čikuro.

“Vesel sem, da sem spet tukaj. Dal bom vse od sebe, da čim bolj pomagam ekipi, da bi se ob koncu sezone veselili visoke uvrstitve na prvenstveni lestvici. Glede na mojo starost verjamem, da lahko pomagam tudi mladim igralcem s svojimi izkušnjami, ki sem jih vsa ta leta nabral v tujini,” je po sklenitvi dogovora dejal 29-letni vezist, ki se je v minulih letih preizkušal v Italiji, Romuniji, Makedoniji, Srbiji, na Cipru ter v Gruziji.

“Všeč mi je način treningov trenerja Roberta Pevnika. Dobro se dela, odnosi so super, vzdušje je odlično, treningi so kvalitetni in to vse je tudi razlog, da sem se odločil ostati v Celju. Imamo dobro ekipo, klub je ‘zdrav’ in prepričan sem, da bo tudi v prihodnje tako. Sam se bom potrudil po najboljših močeh, in tudi vsi skupaj bomo dali vse od sebe, da bomo na koncu sezone čim višje,” je dodal priljubljeni Lovro, ki se je pripravam Celja pridružil že pred tedni, s 167 prvoligaškimi tekmami pa bo zagotovo dobrodošla pridobitev v mladem celjskem moštvu.

Celjani dolžine sklenjene pogodbe niso razkrili.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…