Marijan Pušnik je nazaj! Slab vstop v nadaljevanje sezone, dva zaporedna poraza in zgolj točka v zadnjih treh krogih sta Luko Elsnerja odnesla s klopi Olimpije. Dokončno naj bi počilo včeraj, ko naj bi se zdaj že bivši strateg zmajev na treningu sprl z Ranko Stojićem.

Slednji je v nedeljski tekmi z Rudarjem sedel na klopi in bil aktivno vključen v vodenje tekme, kar očitno, kljub drugačnim besedam na novinarski konferenci, Elsnerju ni bilo najbolj všeč. Po sedmih mesecih je tako tudi Elsner naslednji na seznamu trenerjev, ki so se v Stožicah zadržali manj kot leto dni, a je Mandarić zatrdil, da v klubu ni kaosa, temveč gre zgolj za normalne stvari, ki se pogosto dogajajo v športu.

Mandarić bo sezono in ubranitev naslova državnega prvaka reševal s ponovitvijo poteze, po kateri je povlekel že jeseni, ko je v Olimpijo vrnil Ranka Stojića. Športni direktor zmajev bo moral zdaj zakopati zamere z Marijanom Pušnikom, ki je po jesenskem delu sezone 2015/16 odletel tudi zaradi nestrinjanj s Stojićem.

Vzorec se torej ponavlja, bo pa v nadaljevanju sezone zanimivo videti, če bosta Stojić in Pušnik v lovu na drugo zaporedno krono uspela zakopati bojne sekire.

Več sledi!

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…