Zavrč tudi v poletnem prestopnem roku doživlja precej sprememb. Ekipo so v primerjavi s pomladanskim delom minule sezone zapustili številni nogometaši, predvsem tisti, ki v zasedbi trenerja Ivice Solomuna niso igrali vidne vloge, Haložane pa med zapušča tudi Doris Kelenc.


Krilni nogometaš, ki je v dveh sezonah za Zavrč odigral 64 tekem in dosegel tudi 12 zadetkov, dolgo pa nosil tudi kapetanski trak, je odhod potrdil tudi za SNPortal. “Drži, poslavljam se od Zavrča. Odločil sem se, da zamenjam klubsko sredino in zato tudi nisem podaljšal pogodbe z Zavrčem. Za prihodnost bomo še videli. Imam nekaj ponudb slovenskih klubov in tudi nekaj iz tujine,” je dejal 29-letni nogometaš.

Z moštvom vadi kopica novih obrazov, ob plejadi hrvaških nogometašev pa so se Zavrčani za sodelovanje dogovorili tudi z Aleksom Pihlerjem, ki je v minuli sezoni kot posojeni nogometaš igral za Triglav. In kakšno sezono Kelenc napoveduje bivšemu klubu? “Za prihodnost Zavrča težko rečem. Bivšemu klubu pa želim čim boljšo sezono in veliko zmag.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…