Agim Ibraimi, Željko Filipović in Jean Philippe Mendy, ki bo nogometno pot nadaljeval pri kitajskem prvoligašu Shijiazhuang Ever Bright, so v minulih dneh zapustili štajersko prestolnico, pred nekaj minutami pa so v Ljudskem vrtu pozdravili prvega novinca. V matično sredino se je vrnil Aleks Pihler, ki je bil v minuli sezoni pomemben adut Zavrča.

Danes 22-letni vezist je bil član mladinskih selekcij Maribora vse do leta 2012, ko je prestopil v Domžale, v dresu katerih je zbral 14 prvoligaških nastopov. V sezoni 2014/15 se je preselil v 2. SNL, dobre predstave za kranjski Triglav pa so prepričale vodstvo završkega prvoligaša, bolje rečeno Mirana Vuka, ki je Štajerca zvabil v haloške vrste. V minuli sezoni je bil član mlade reprezentance eno od najprijetnejših presenečenj sezone, s 33 nastopi pa je bil najbolj standarden nogometaš v završki zasedbi.

“Zelo sem vesel, da se vračam. Ljudski vrt je bil moj dom kar devet let, tukaj sem naredil prve nogometne korake, igral v vseh mlajših selekcijah in lahko rečem, da sem spet doma,” je po sklenitvi triletnega dogovora dejal povratnik v Mariboru, ki se je po podpisu pogodbe že pridružil pripravam ekipe v Moravskih Toplicah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…