Agim Ibraimi, Željko Filipović in Jean Philippe Mendy, ki bo nogometno pot nadaljeval pri kitajskem prvoligašu Shijiazhuang Ever Bright, so v minulih dneh zapustili štajersko prestolnico, pred nekaj minutami pa so v Ljudskem vrtu pozdravili prvega novinca. V matično sredino se je vrnil Aleks Pihler, ki je bil v minuli sezoni pomemben adut Zavrča.

Danes 22-letni vezist je bil član mladinskih selekcij Maribora vse do leta 2012, ko je prestopil v Domžale, v dresu katerih je zbral 14 prvoligaških nastopov. V sezoni 2014/15 se je preselil v 2. SNL, dobre predstave za kranjski Triglav pa so prepričale vodstvo završkega prvoligaša, bolje rečeno Mirana Vuka, ki je Štajerca zvabil v haloške vrste. V minuli sezoni je bil član mlade reprezentance eno od najprijetnejših presenečenj sezone, s 33 nastopi pa je bil najbolj standarden nogometaš v završki zasedbi.

“Zelo sem vesel, da se vračam. Ljudski vrt je bil moj dom kar devet let, tukaj sem naredil prve nogometne korake, igral v vseh mlajših selekcijah in lahko rečem, da sem spet doma,” je po sklenitvi triletnega dogovora dejal povratnik v Mariboru, ki se je po podpisu pogodbe že pridružil pripravam ekipe v Moravskih Toplicah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…