Kruno Jurčić je po debiju v Ljudskem vrtu izpostavil negativno energijo na tribunah Ljudskega vrta, s trenerjem pa se je strinjal tudi Petar Stojanović, ki je žvižge v prvem polčasu obračuna z Domžalčani označil na nepotrebne. “V vsaki tekmi skušamo igrati svojo igro,” je med drugim izpostavil bočni branilec vijolic.


“Vsako tekmo jemljemo isto. Danes smo pokazali dobro igro, imeli smo veliko priložnosti, a je domžalski vratar obranil vse, kar je šlo v okvir gola. Dali smo vse od sebe, na žalost pa na koncu ni bilo treh točk,” je po zdrsu na peto mesto lestvice Prve lige Telekom Slovenije uvodoma dejal Petar Stojanović, ki je na vprašanje, zakaj so gledalci spremljali dva različna polčasa, odgovoril s podobnimi besedami kot Jurčić. “V prvem polčasu so imele Domžale še neko energijo in so lahko pokrivale. V drugem polčasu je nasprotnik nekoliko padel, kar smo izkoristili, vendar žal nismo zadeli za zmago,” je dejal mladi Ljubljančan, ki se je z mariborskim strategom strinjal tudi glede negativne energije na tribunah Ljudskega vrta: “Morda bi se strinjal s trenerjem. V vsaki tekmi skušamo igrati svojo igro, tudi če izgubljamo ali vodimo. Naša igra je, da držimo žogo, dokler se ne prikaže kakšna situacija. Mislim, da so bili žvižgi, ko smo žogo podajali nazaj, nepotrebni.”

Z remijem pa so Mariborčani zapravili tudi možnost, da bi zmanjšali zaostanek za vodilno Olimpijo, ki je presenetljivo izgubila z Zavrčem. “Vemo, Olimpija je danes izgubila, lahko bi zmanjšali zaostanek. Kot sem že dejal, gremo na vsaki tekmi po tri točke in odigrati dobro tekmo. Če pa se nam dogaja to, kar se nam je danes, pa ne vem več, kaj narediti,” je zaključil mladi up Maribora.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčane med vikendom čaka prva resnejša pripravljalna preizkušnja

Nogometaši Maribora v letošnjem poletnem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza. Na p…