Jaka Štromajer se je v zimskem prestopnem roku poslovil od Kopra, saj bo spomladi pomagal drugoligašu Ankaranu, na Bonifiki pa so danes predstavili novega napadalca. Koprčanom se je pridružil 27-letni Puljan Sandi Križman.

Križman je s koprskim prvoligašem sklenil polletno pogodbo, po tem ko je v začetku tedna prekinil pogodbo s sarajevskem Željezničarju. Kot so zapisali pri klubu z Grbavice, je moral napadalec, ki ni uspel slediti zahtevam trenerja Petrovića, ob sporazumni prekinitvi pogodbe plačati tudi določeno odškodnino. Križman, ki se je s Koprčani dogovoril za sodelovanje do konca letošnje sezone, na Bonifiki pa bo vnovič igral pod vodstvom trenerja Igorja Pamića.

Pamić in Križman sta namreč že sodelovala v Karlovcu in puljski Istri. Ob tem je Križman, ki je nekaj časa preživel tudi v južnokorejskem Jeonnamu, igral tudi v dresu Rijeke in Slaven Belupa, v hrvaški prvoligaški druščini pa je odigral 153 tekem in dosegel tudi 29 zadetkov. Jeseni je bil pri Željezničarju v 11 tekmah natančen štirikrat.

“Hrvat bo v koprskem dresu poskušal skrbeti predvsem za zadetke, z dosego katerih imajo Koprčani v zadnjem času nemalo težav. Križman se bo jutri priključil treningom koprskega prvoligaša,” so zapisali na spletni strani koprskega kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…