Šesto pripravljalno srečanje so včeraj popoldne odigrali tudi nogometaši Olimpije. Ljubljančani so se v pripravah na novo sezono znova umaknili iz prestolnice in se začasno preselili na Gorenjsko, včeraj pa so se na Bledu pomerili s selekcijo Sindiktata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije.


Ljubljanska zasedba po pričakovanjih ni imela večjih težav z moštvom, ki ga vodi nekdanji napadalec Olimpije, Ermin Raković. Zmaji so povedli že v 10. minuti, ko je po lepem zaključku mrežo SPINS-a načel Andraž Šporar. Sedem minut zatem je vodstvo povišal Rok Kronaveter, ki je bil natančen iz prostega strela, v zaključku prvega oziroma uvodu drugega polčasa pa se je dve zadetkov razveselil še Ezekiel Henty. Nigerijec je v 38. minuti najprej izkoristil globinsko podajo Darijana Matića, v četrti minuti nadaljevanja pa je v zadetek pretvoril še natančnen predložek Aljaža Krefla. Ljubljanski strateg Marijan Pušnik je v drugem polčasu priložnost ponudil tudi nekaterim rezervistom, SPINS-ovci pa so v nadaljevanju prišli tudi do častnega zadetka.

Zadnji tekmec Olimpije v pripravah na novo sezono bo v soboto ali nedeljo najverjetneje celovška Austria, novopečeni drugoligaš.

OLIMPIJA LJUBLJANA 4:1 SPINS
Šporar (10′), Kronaveter (17′), Henty (38′, 49′); Vrhunc

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zmaji proti Azerbajdžancem, Rusom, Srbom in Izraelcem

Novi strateg ljubljanske Olimpije Savo Milošević bo svoje varovance pred začetkom nove sez…