Ljubljančani so letos pohiteli z začetkom priprav, saj so se minulo sredo zbrali kot prvi izmed deseterice prvoligašev. Za zmaji je že skoraj teden priprav, včeraj pa je bila pozornost namenjena izredni volilni skupščini, na kateri je klub dobil novega predsednika, Izeta Rastoderja je zamenjal Milan Mandarić.


Na skupščini so bili prisotni tudi nogometaši, ki so se po zaključku le-te odpravili na Bled. Četa trenerja Marijana Pušnika bo na Gorenjskem bivala in trenirala vse do sobote, kar je razumljivo, saj zeleno-beli v prestolnici nimajo stalne baze. Zagotovitev pogojev za vadbo bo sicer ena od prednostnih nalog novega vodstva kluba, je že včeraj poudaril Mandarić. Z začetkom priprav so več kot zadovoljni tudi nogometaši, med njimi je tudi Rok Baskera. “Prvi vtisi so več kot pozitivni. Vse skupaj deluje bolj resno, bolj konkretno. Jasno, vse v želji, da kasneje v sezoni izpolnimo začrtane cilje. Vsi začenjamo z istega izhodišča, zelenica pa bo, kot je to v navadi, edino pravo merilo (ne) uspešnosti vsakega posameznika,” je za klubsko spletno stran dejal krilni nogometaš Olimpije, ki je zaradi okrevanja po poškodbi kolena v minuli sezoni odigral petnajst tekem.

Novincev vsaj za zdaj še ni, je pa Mandarić po včerajšnji izvolitvi poudaril, da moštvu trenutno manjka kar osem nogometašev: “Imamo malo igralcev za prvo ekipo, zato potrebujemo tudi dobre oglednike, iskreno pa povem, da nam trenutno za člansko ekipo manjka osem igralcev.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dolgoletni član Maribora blizu odhoda na Balkan

Po šestih letih domovanja v štajerski prestolnici bo Maribor to poletje zapustil Gregor Ba…