Do zaključka poletnega prestopnega roka je ostal še dober mesec, zato se kadrovske spremembe še vedno vršijo tudi v večini slovenskih prvoligašev. Največ sprememb je znova doživela završka zasedba, nogometaši pa si še vedno izmenjujejo kljuko na izhodnih oziroma vhodnih vratih završkega Športnega parka.


Zavrčani so danes registrirali še enega novinca, s strani Mirana Vuka sicer že pred časom napovedanega novinca, Veljko Batrović je okrepil že zdaj dobro popoljeno zvezno vrsto haloškega prvoligaša. Gre za 21-letnega Črnogorca, ki je del mladinske kariere preživel pri beograjskem Partizanu, dres katerega je v preteklosti dve sezoni nosil tudi oče Zoran. Nekdanji mladi reprezentant Črne gore je bil zadnje tri sezone član poljskega Widzewa iz Lodza, pri katerem je odigral tudi 35 tekem v Ekstraklasi, kjer je zadetku dodal še šest podaj. Batrović, ki je z Zavrčani sklenil triletno pogodbo, bo pravico nastopa pridobil, ko bo zanj predloženo delovno dovoljenje.

Po vsega nekaj tednih pa je Haloze zapustil Marko Nunić, ki se je v Zavrč preselil iz bližnjega Aluminija, v dresu katerega je bil s 17 zadetki tudi drugi strelec minule sezone 2. SNL. Nekdanji mladinec Olimpije, ki je bil sezono poprej tudi kralj drugoligaških strelcev, se od Zavrča poslavlja brez odigrane minute, potem ko je z vodstvom kluba sklenil triletni dogovor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…