V koprskem taboru so že pred časom napovedali, da bodo v zadnjem mesecu prestopnega roka poiskali še tri novince. Ob iskanju bočnega nogometaša so v upravi koprskega prvoligaša največ pozornosti namenili iskanju dveh osrednjih branilcev, saj je trener Rodolfo Vanoli po odhodu Mihe Blažiča ostal pri vsega trojici.


Prvega novinca so našli v Italiji, saj se na Bonifiko seli Hysen Memolla. Gre za 23-letnega albanskega branilca, ki ga bo za obdobje enega leta posodila Hellas Verona. V Kavaji rojeni nogometaš v dresu veronskega prvoligaša še ni debitiral, zato pa je v pretekli sezoni v dresu moštva Martina Franca zbral 27 nastopov v tretjeligaški konkurenci. Kot so sporočili iz koprskega kluba, se je novinec še priključil treningom ekipe, ki jo naslednja preizkušnja čaka že v sredo, kanarčki se bodo v Stožicah pomerili z Olimpiji.

Ob tem dodajmo še to, da naj bi se v koprsko obrambo preselil tudi Ivan Šimurina, ki se je pred dnevi razšel z Istro. Nekdanji branilec Zadra je v 1. HNL odigral 50 tekem, pozimi pa je bil že član Petrolula, a je v Romuniji ostal zgolj kratek čas, saj klub ni imel denarja za plačilo odškodnine.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vrste Kopra zapušča motor sredine igrišča

Dresa Kopra v prihodnji sezoni ne bo več nosil Timotej Dodlek, ki je bil letos eden izmed …