Novo pripravljalno srečanje so včeraj odigrali tudi nogometaši novomeške Krke. Trener Andrej Kastrevec je svoje varovance popeljal v Ivančno Gorico, kjer so se farmacevti pomerili z domačim tretjeligašem, ki ga vodi Safet Hadžić.


Tretjeuvrščeni klub 3. SNL center se je dobro upiral novomeškemu prvoligašu, pri katerem so sicer priložnost dobili predvsem rezervisti in mlajši nogometaši, čeprav je priložnost dobilo tudi nekaj v Prvi ligi Telekom Slovenije že preizkušenih nogometašev. Zadetek za remi je v drugem polčasu prispeval mladi Jan Novak, sicer član mladinske selekcije, ki je bil jeseni s petimi zadetki prvi strelec ekipe. Trener Kastrevec je po tekmi povedal, da je zadovoljen predvsem s prispevkom mladincev v ekipi, z nekaterimi ostalimi pa nekoliko manj. Novomeščani bodo danes in jutri trenirali v Brežicah, na pomožnem igrišču z naravno travnato površino.

IVANČNA GORICA 1:1 KRKA
Strelec za Krko: Novak
Krka: Mitrović, Damir Rašić, Vučkić, Neziri, Bele, Maksimović, Novosel, Aniekan, Ihbeisheh, Kramar, Kauber. Igrali so še: Marjanović, Končar, Potokar, Labović, Novak, Pinoza, Kožar. Trener: Andrej Kastrevec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentančni vratar zapustil Olimpijo

Smo sredi prestopnega roka, in na začetku prvoligaške sezone. Kljub temu pa je zelo pestro…