Jutri s pripravami na novo sezono kot tretji pričenjajo tudi Domžalčani. Luka Elsner bo s svojimi pomočniki na prvem treningu pozdravil dvaindvajseterico nogometašev. Medtem ko se bodo Vidmar, Požeg Vancaš, Ožbolt, Balkovec, Mulalić in Malnar pripravam pridružili z nekajdnevno zamudo, je jasno, da na uvodnem zboru ne bo niti Anžeta Jelarja.


Gorenjec se od domžalskega prvoligaša poslavlja po sporazumni prekinitvi pogodbe, ki bi sicer veljala še do konca prihajajoče sezone. Jelar je za Domžale v dveh sezonah odigral 34 ligaških preizkušenj, v letošnji sezoni je nastopil trinajstkrat, a vsega trikrat v začetni enajsterici trenerja Luke Elsnerja, zato predčasno slovo ne preseneča. 23-letni vezist, ki je v državnem prvenstvu v petih sezonah zbral točno 130 tekem, se je k Domžalam preselil iz vrst kranjskega Triglava, s katerim smo ga pri SNPortalu povezovali že v zimskem prestopnem roku, a tedaj ni prišlo do vrnitve v domače vrste.

Jelar vseeno verjetno ni zadnji člen domžalske čete, ki v novi sezoni ne bo več nosil rumeno-modrega dresa. Že takoj po sezoni se je od soigralcev poslovil Antonin Trilles, ki je kljub temu, da mu je vodstvo ponudilo podaljšanje pogodbe, sklenil nogometno pot.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…