Koprski strateg Igor Pamić je svoje varovance prvič v letošnjem letu zbral včeraj dopoldne, ko so kozlički v nekoliko okrnjeni zasedbi opravili tudi prvi trening.

Pamić je na prvem treningu pogrešal reprezentante Tonija Datkovića, Gregorja Sikoška in Mateja Pučka, ki sta v dresu B reprezentance zaigrala proti Savdski Arabiji, na Bonifiki pa ni bilo niti Rubena Belime, Leandra Teija in Joela Valencie. Z današnjim dnem pa je koprska zasedba močnejša za še enega izkušenega vratarja.

Minutažo v koprskem golu sta si jeseni razdelila Marijan Antolović in Vasja Simčič, ki pa se mu je s koncem decembra iztekla pogodba, nove pa s Koprčani očitno ni podpisal. Vratarska konkurenca bo v nadaljevanju močnejša za starega znanca Bonifike, saj se je na Obalo vrnil Igor Nenezić, ki je v slovenskem prvenstvu odigral že 153 tekem, 70 v dresu Kopra.

Izkušeni Gorenjec, ki je poleg Triglava branil še barve Primorja, je v Sloveniji nazadnje branil prav koprsko mrežo, leta 2014 pa se je preselil v Iran, kjer je bil do lanskega poletja član Rah Ahana. 32-letni vratar se je s Koprom dogovoril za sodelovanje do konca sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogina iz Aluminija k sosednji Dravi

Vrste Aluminija je danes zapustil še en igralec, na sosednji Ptuj se seli Anton Rogina. 22…