Koprski strateg Igor Pamić je svoje varovance prvič v letošnjem letu zbral včeraj dopoldne, ko so kozlički v nekoliko okrnjeni zasedbi opravili tudi prvi trening.

Pamić je na prvem treningu pogrešal reprezentante Tonija Datkovića, Gregorja Sikoška in Mateja Pučka, ki sta v dresu B reprezentance zaigrala proti Savdski Arabiji, na Bonifiki pa ni bilo niti Rubena Belime, Leandra Teija in Joela Valencie. Z današnjim dnem pa je koprska zasedba močnejša za še enega izkušenega vratarja.

Minutažo v koprskem golu sta si jeseni razdelila Marijan Antolović in Vasja Simčič, ki pa se mu je s koncem decembra iztekla pogodba, nove pa s Koprčani očitno ni podpisal. Vratarska konkurenca bo v nadaljevanju močnejša za starega znanca Bonifike, saj se je na Obalo vrnil Igor Nenezić, ki je v slovenskem prvenstvu odigral že 153 tekem, 70 v dresu Kopra.

Izkušeni Gorenjec, ki je poleg Triglava branil še barve Primorja, je v Sloveniji nazadnje branil prav koprsko mrežo, leta 2014 pa se je preselil v Iran, kjer je bil do lanskega poletja član Rah Ahana. 32-letni vratar se je s Koprom dogovoril za sodelovanje do konca sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marijan Pušnik ni več trener kanpov

Kot so danes sporočili iz velenjskega Rudarja so se danes razšli z prvim možem knapov Mari…