Goričani v zimskem prestopnem roku v skladu s pričakovanji krepijo konkurenco v konici napada. Ob Nigerijcu Donatusu Edafeju, ki je pogodbo s severnoprimorskim prvoligašem podpisal pred dnevi, se je sinje-modrim danes pridružil še Mark Gulič.

“Zelo sem vesel, da sem lahko del tako izjemne ekipe. Gorica je zelo zdrava sredina z odličnim trenerskim štabom, tudi klub se vrača na pozicije,kjer je bil pred leti, zato sem zadovoljen, da sem del tega in da bom v prihodnje tudi pripomogel k temu. Lačen sem nastopov in golov,” je po podpisu triinpolletne pogodbe dejal Portorožan, sicer nekdanji up koprske nogometne šole.

Mladi napadalec letos igra krstno člansko sezono, jeseni pa je za mirensko Adrio v 14 nastopih dosegel osem zadetkov, ravno tako kot tudi klubski soigralec Theodore Develan Wilson, ki je v Adrio posojen prav s strani Gorice. 19-letni nogometaš, sicer tudi nekdanji kadetski reprezentant, je bil lani z 20 zadetki drugi strelec mladinskega prvenstva.

Dokončna odločitev o tem, če se bo Gulič v nadaljevanju sezone pridružil četi Mirana Srebrniča ali pa bo ostal na posodi v Adrii, še ni sprejeta, so še sporočili s severa Primorske.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nermin Bašić: »Gremo na pavzo v boljšem razpoloženju«

V zadnji tekmi 23. kroga sta se v Novi Gorici pomerila domača Gorica in Domžale. Gostje so…