Thijs Bouma, ki se je v minulih dneh dokazoval na preizkušnji in je z Ljubljančani odpotoval na priprave v Turčijo, ter napovedana odmevna okrepitev Nathan Oduwa ne bosta oblekla dresa Olimpije. Prestopa sta, kot piše klubska spletna stran, padla v vodo, vodstvo kluba pa je med zmaje zvabilo povratnika.

Nekoliko presenetljivo se med zeleno-bele vrača Rok Baskera, ki je bil član Olimpije kar štiri leta, po poletnem slovesu pa je jeseni igral za Krško in v dresu posavskega prvoligaša zbral osem ligaških nastopov. “Znova bom združil moči z nekaterimi znanimi obrazi, obenem pa mi veliko pomeni, da klub sledi svoji strategiji razvoja z najvišjimi možnimi cilji. Upam in verjamem, da se bomo tudi ob koncu te sezone veselili naslova državnega prvaka. Želel bi se zahvaliti svojemu zastopniku Saši Zupanu, športnemu direktorju Ranku Stojiću in predsedniku Milanu Mandariću, ki so vselej verjeli vame in mi ponudili novo priložnost za dokazovanje v najboljšem slovenskem nogometnem kolektivu,” je po povratku v zmajevo gnezdo dejal Baskera.

Prvo zeleno-belo obdobje Celjana, ki se je že kot najstnik preselil v Italijo, je bilo sicer prepredeno tudi s poškodbami, tako je bočni nogometaš za Olimpijo odigral vsega 46 prvoligaških tekem. Danes 23-letni nogometaš se je z Ljubljančani dogovoril za pogodbo do konca sezone, sodelovanje pa se lahko podaljša še za dve leti.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…