Tekme 17. kroga Prve lige Telekom Slovenije bo, v kolikor obračunov ne bo odneslo obilno deževje, izpustilo kar za celotno enajsterico nogometašev. Brez kaznovanih nogometašev tokrat zgolj pri Radomljah in Kopru.


Goričani, ki tokrat gostujejo pri Celjanih, znova ne bodo smeli računati na pomoč Marshala Mfona Johnsona, ki bo izpustil še drugo srečanje. Celjani bodo še za odtenek bolj oslabljeni, saj domači strateg Simon Rožman zaradi štirih rumenih kartonov ne bo mogel računati na Danijela Miškića in Matica Žitka. Zavčani v soboto zgodaj popoldne gostijo ljubljansko Olimpijo, obe ekipi pa bosta nastopili brez dveh pomembnih členov. Lovro Cvek in Antonio Delamea Mlinar bosta morala počivati zaradi sedmih rumenih kartonov, Matija Kristić in Aleksandar Rodić sta v prejšnjem krogu izpolnila kvoto štirih rumenih kartonov. Zaradi izključitve na tekmi z Gorico bo gostovanje pri Kopru izpustil Leon Črnčič.

V nedeljo bosta odigrani še dve tekmi, Mariborčani bodo v Novem mestu zaigrali brez Luke Zahovića, ki bo na Portovalu prestal prvo od treh tekem prepovedi igranja, medtem ko bodo domači zaigrali brez Josipa Fučka. V domžalskem občinskem derbiju bo moral domači trener Luka Elsner prvič v letošnji sezoni začetno enajsterico sestaviti brez reprezentanta Erika Janže, ki je doslej zbral štiri rumene kartone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Državni prvaki na Fazaneriji pričakujejo goste iz Ljubljane

Po tem, ko se Mura še vedno bori za mesto vsaj v skupinskem delu konferečne lige, je domač…