Prestopni rok se po številnih odhodih za Krčane še ni zaključil. Na Gubcu lahko do konca avgusta pričakujemo še nekaj novih obrazov, ki bodo zakrpali luknje po odhodu dobre enajsterice nogometašev. Kot naslednji se je v posavsko prestolnico preselil tudi drugi tujec v poletnem prestopnem roku.

Po ganskem napadalcu Ibrahimu Mensahu, spomladanskemu hitru v dresu ljubljanskega Brava, se je zasedbi trenerja Tomaža Petroviča pridružil tudi Damir Sadiković. Gre za 21-letnega nogometaša sredine igrišča, ki bo kot posojeni nogometaš sarajevskega Železničarja sezono 2016/17 preživel na enoletnem kaljenju v Krškem.

Bosansko-hercegovski mediji so prestop člana reprezentance do 21 let, ki ga sicer zastopa Saša Ćuk, napovedali že s koncem julija, a je vmes prišlo do spremembe in skorajšnjega odhoda v švicarski Chiasso, na koncu pa se je 188 centimetrov visoki nogometaš vseeno odločil za prihod v Krško.

V Krško pa se je vrnil tudi Robert Pušaver, ki je krški dres nosil že v prvi polovici letošnjega leta. Bočni branilec bo za Krčane prav tako igral kot posojeni nogometaš Maribora, v katerega se je vrnil po koncu pretekle sezone, a bo Darko Milanič očitno zaupal mlajšemu Adisu Hodžiću.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…