Koprčani so po Daliborju Radujko, ki se je pred dnevi vrnil na Bonifiko, danes predstavili še dva novinca. Oba prihajata iz sosednje Hrvaške, Kristijan Kahlina bo okrepil vratarsko konkurenco, Josip Ivančić pa bo konkuriral za mesto v napadu.


Za mesto v konici napada sta se v preteklih dneh omenjala tudi Slobodan Vuk, napadalec Domžal, in Ivan Krstanović, nekdanji član Dinama in Rijeke. Vodstvo Kopra se je dogovorilo s tretjo možnostjo, Ivančić pa bo rumeno-modri dres kot posojeni nogometaš Rijeke nosil do konca sezone. Visokorasli Zagrebčan je bil pred poletnim prestopom na Kantrido, kjer pa je pod vodstvom trenerja Matjaža Keka na 16 tekmah dosegel vsega zadetek, tri sezone član Zadra, pred tem pa je igral za Croatio iz Sesvet.

Kahlina tako kot Ivančić prihaja iz Zagreba, gre pa za nekdanjega člana mladinskih selekcij zagrebškega Dinama, ki je kasneje izkušnje nabiral pri Vinogradarju in Lučkem, za katerega je letos v 2. HNL odigral 19 tekem in osemkrat tudi zaklenil svojo mrežo. 22-letni vratar je s Koprčani sklenil dveletni dogovor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčane med vikendom čaka prva resnejša pripravljalna preizkušnja

Nogometaši Maribora v letošnjem poletnem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza. Na p…