Medtem ko čakamo na uradno potrditev celjskega prvoligaša o nasledniku Roberta Pevnika, so novega trenerja danes potrdili na Bonifiki. Že nekaj časa ni bila skrivnost, da bo koprsko zasedbo vodil Igor Pamić, saj si je 46-letnik zadnji dve tekmi kozličkov ogledal v živo.

Ob tem je zanimivo, da v koprskem klubu ne skrivajo, da je zahtevo za ukrep, torej menjavo trenerja, poslal kar Andy Bara, agent in zastopnik zdaj že famozne agencije Swiss Sport Agency, upravni odbor kluba pa je po zasedanju sprejel sklep o zamenjavi trenerja in v Koper pripeljal Igorja Pamića. Le še dodatna potrditev, da ima hrvaški agent v svojih rokah škarje in platno koprskega kluba?

“Po odličnem začetku sezone, v kateri FC Koper cilja na sam vrh, so se v klubu odločili, da je za nadaljevanje ključna prav osvežitev napadalne igre. Ekipa igra stabilno in čvrsto igro, a je na nekaterih tekmah zmanjkalo ideje v napadu. Z osvežitvijo igre si želimo, da si bo FC Koper priigral več zaključnih priložnosti in bil tako še nevarnejši za svoje tekmece,” so zapisali na klubski spletni strani.

Pamić, ki je nazadnje med leti 2011 in 2015 deloval na klopi puljske Istre, se je v preteklosti na Bonifiki že mudil kot igralec, sicer kontroverzni strateg pa se lahko pohvali tudi s petimi nastopi v dresu hrvaške izbrane vrste. Podpisana pogodba velja do konca letošnje sezone, strani pa sta se dogovorili tudi za možnost podaljšanja sodelovanja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…