Na Bonifiki bodo tudi v nadaljevanje državnega prvenstva krenili s pošteno prevetreno zasedbo, saj je seznam novincev iz dneva v dan daljši. Po podpisu pogodbe z Antoniom Rosandićem in Robijem Gajškom, za katerega pa je znano, da bo tudi spomladi igral za Ankaran, se je kozličkom pridružil še en novinec.

Koprčani so eno od potencialnih alternativ za Gregorja Sikoška, ki je januarja prestopil v danski Brondby, našli tudi na tretjeligaških zelenicah. Konkurenco ob levi stranski črti je namreč okrepil Domen Potočnik, ki se na slovensko Obalo seli iz ljubljanskega Brava. Gorenjec je v moštvu ljubljanskega stratega Boštjana Krefta odigral 34 tekem 3. SNL center, nekdanji član kranjskega Triglava pa je pred tremi leti zaigral tudi za mladinsko izbrano vrsto.

“Domnu na novi poti želimo veliko uspehov in dobrih predstav v prvoligaški druščini. S tem prestopom v NK Bravo dokazujemo, da nikogar ne zadržujemo, ampak vsem nogometašem želimo le najboljše za njihov nogometni in osebnostni razvoj,” so se od nekdanjega nogometaša poslovili pri Bravu, ki se želi spomladi prebiti med drugoligaše. Koprčani prestopa še niso potrdili, zato ni znano, če bo 20-letnik spomladi že konkuriral za prvoligaške nastope. Očitno na Bonifiki nanj računajo tudi na daljši rok, saj so z nogometašem sklenil dolgoročno pogodbo, ki se bo iztekla s koncem sezone 2019/20.

Igor Pamić lahko ob levi stranski črti izbira še med dvema nogometašema, Maticem Paljkom in Danielom Pranjićem, ki pa je jeseni dokazal, da mu precej bolj ustreza igranje bližje golu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…