Domžalčani so odlično krenili v derbi 12. kroga Prve lige Telekom Slovenije, saj so z golom Lucasa Horvata povedli že v osmi minuti. V postavi Simona Rožmana pa tudi tokrat ni bilo moč najti Benjamina Morela, ki je z današnjim dnem še drugič v manj kot letu dni le še bivši član rumenih.

Po zamenjavi trenerja izkušeni zvezni igralec ni več videl svoje prihodnosti v ekipi Domžal, zato so se vodilni možje kluba odločili, da z Morelom sporazumno prekinejo pogodbo, so sporočili iz tabora dvakratnih državnih prvakov. O prekinitvi dogovora je spregovoril tudi domžalski športni direktor Matej Oražem: “Za Bena je bil odhod Luke Elsnerja velik šok. Menili smo, da bo lahko dobro deloval tudi po njegovem odhodu, a smo skupaj hitro ugotovili, da ne bo šlo. Žal nam je, da je tako, a verjamemo, da je bila sprejeta odločitev v korist vseh. Benu se zahvaljujemo za vse odlične predstave, ki jih je pokazal v rumenem dresu in mu želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere.”

Morel se je ob Kamniško Bistrico vrnil pred začetkom letošnje sezone in bil med najzaslužnejšimi za dobre predstave Domžalčanov, saj je v uvodu letošnjega tekmovalnega leta dosegel štiri zadetke. Pod vodstvom Simona Rožmana je odigral dve tekmi, zadnjo v Celju, ko pa je bil zamenjan ob polčasu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marijan Pušnik ni več trener kanpov

Kot so danes sporočili iz velenjskega Rudarja so se danes razšli z prvim možem knapov Mari…