Domžalčani so odlično krenili v derbi 12. kroga Prve lige Telekom Slovenije, saj so z golom Lucasa Horvata povedli že v osmi minuti. V postavi Simona Rožmana pa tudi tokrat ni bilo moč najti Benjamina Morela, ki je z današnjim dnem še drugič v manj kot letu dni le še bivši član rumenih.

Po zamenjavi trenerja izkušeni zvezni igralec ni več videl svoje prihodnosti v ekipi Domžal, zato so se vodilni možje kluba odločili, da z Morelom sporazumno prekinejo pogodbo, so sporočili iz tabora dvakratnih državnih prvakov. O prekinitvi dogovora je spregovoril tudi domžalski športni direktor Matej Oražem: “Za Bena je bil odhod Luke Elsnerja velik šok. Menili smo, da bo lahko dobro deloval tudi po njegovem odhodu, a smo skupaj hitro ugotovili, da ne bo šlo. Žal nam je, da je tako, a verjamemo, da je bila sprejeta odločitev v korist vseh. Benu se zahvaljujemo za vse odlične predstave, ki jih je pokazal v rumenem dresu in mu želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere.”

Morel se je ob Kamniško Bistrico vrnil pred začetkom letošnje sezone in bil med najzaslužnejšimi za dobre predstave Domžalčanov, saj je v uvodu letošnjega tekmovalnega leta dosegel štiri zadetke. Pod vodstvom Simona Rožmana je odigral dve tekmi, zadnjo v Celju, ko pa je bil zamenjan ob polčasu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogina iz Aluminija k sosednji Dravi

Vrste Aluminija je danes zapustil še en igralec, na sosednji Ptuj se seli Anton Rogina. 22…