Celjani tudi po četrtem krogu državnega prvenstva ostajajo brez zmagi. Po porazu s Krškim ter remijema s Krko in Koprom je sledila še zaušnica Gorice, ki se je s tretjo zmago v sezoni zavihtela na vrh ligaške razpredelnice. Primorci so na zelenici Arene Petrol zasluženo osvojili tri točke, kar sta po tekmi priznala tudi oba trenerja.


“Po številu priložnosti in mislim, da tudi po igri, je zmaga več kot zaslužena,” je uvodoma dejal Miran Srebrnič, ki je včeraj razpolagal z izjemno razpoloženo zasedbo, saj bi lahko bila zmaga gostov še višja. Amel Džuzdanović, glede na prikazano zagotovo igralec tekme, je poleg zadetka še dvakrat stresel tudi okvir celjskega gola: “Zelo lepa tekma za gledalce. Mislim, da so gledalci z obeh strani videli dober nogomet. Če gledamo celotno srečanje, smo bili boljši. Ob treh zadetkih smo stresli še vratnico in prečnik, sami bili pred golom in imeli še veliko strelov z razdalje. Nekajkrat je bilo nevarno tudi Celje, ki je dvakrat zadelo po naši smoli, ko se je žoga obakrat odbila od naših igralcev. Če pogledamo celotno srečanje, mislim, da ne more nihče reči, da nismo zasluženo zmagali.”

“Razočaranje je nedvomno prisotno, saj znova žal nismo uresničili ciljev, ki smo si jih zadali pred obračunom. Celotna tekma je bila z naše strani slaba, še vedno nam igra nekako ne steče po naših željah. Naredili smo precej napak v različnih segmentih igre, nasprotnik pa je to kaznoval s tremi doseženimi zadetki,” je po tekmi priznal domači strateg Simon Rožman.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zmaji proti Azerbajdžancem, Rusom, Srbom in Izraelcem

Novi strateg ljubljanske Olimpije Savo Milošević bo svoje varovance pred začetkom nove sez…