Uvodno pripravljalno srečanje so v soboto odigrali tudi Goričani. Premešana zasedba trenerja Mirana Srebrniča je v Kranju remizirala z domačim Triglavom, potem ko je slednji povedel z zadetkom Siniše Borenovića, a so Primorci hitro izenačili preko Amedeja Vetriha.


Srebrnič je priložnost namenil dvema enajstericama, v katerih so zaigrali tudi nekateri mlajši nogometaši in posamezniki na preizkušnji. S predstavo svojih varovancev je bil nekdaj odlični branilec zadovoljen. “S prvim nastopom sem zadovoljen. Preizkusil sem mlajše domače igralce in nekatere, ki so na preizkušnji. Tako sem dobil odgovore na določena vprašanja, ki sem jih imel. Kljub težkemu terenu zaradi naliva, smo delovali dobro. Oba zadetka sta padla po prekinitvah, ob tem pa smo imeli še nekaj priložnosti, ki so ostale neizkoriščene. Lahko rečem, da je tekma s Triglavom povsem zadovoljila pričakovanja. Je pa v tem trenutku že preteklost. Hitro se oziramo naprej, saj si preizkušnje sledijo ena za drugo,” je Srebrnič dejal za klubsko spletno stran.

Goričani so izmed deseterice prvoligašev s pripravami pričeli kot zadnji, zato jih čaka tudi nekoliko bolj zgoščen pripravljalnih srečanj. V sredo bo Gorica gostovala na avstrijskem Koroškem, saj se bo v Bilčovsu pomerila s celovško Austrio, tri dni kasneje pa sledi še gostovanje v Umagu, kjer bo nasprotnik puljska Istra 1961. Znana pa sta tudi dva nasprotnika za prihodnji teden, oba drugoligaša iz Gorenjske. V torek, 7. julija, se bodo Srebrničevi varovanci pomerili s kranjsko Zarico, dan kasneje pa še s Šenčurjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…