Včeraj smo poročali, da bo ljubljanska Olimpija v novo sezono zagotovo krenila brez Darka Brljaka in Denisa Klinarja, ki bo zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice prisiljen počivati vsaj šest tednov. Zato pa je za nekaj dobre volje poskrbela vrnitev Mihe Zajca, ki se je prav včeraj priključil ekipnim pripravam na Gorenjskem.


“Končno je napočil tudi tako težko pričakovani trenutek vrnitve. Občutki so božanski, bil sem že pošteno ‘lačen’ žoge, kar se pa fizične pripravljenosti tiče, bom potreboval določen čas, da dosežem raven pripravljenosti soigralcev. Zaenkrat vse poteka po načrtih,” je za klubsko spletno stran priznal Zajc, ki se je treningom pridružil po dveh mesecih in pol premora, ko ni smel trenirati zaradi poškodbe sramne kosti. Obetavni Šempetrčan, ki je imel v minuli sezoni obilo težav s poškodbami, se že veseli prihajajoče sezone. Ljubljančani jo bodo s sobotno tekmo pričeli proti Gorici, nekdanji član Celja pa napoveduje zanimivo in atraktivno igro Olimpije: “Treniramo kvalitetno in veliko, vaje so raznolike in zanimive, tako da ne prihaja do monotonosti. Dosedanje pripravljalne tekme pa so pokazale, da bomo v prihajajoči sezoni igrali hiter, agresiven in atraktiven nogomet, kar meni še posebej ustreza.”

“Imamo še slabih deset dni časa, da se do tekme z Gorico v taktičnem smislu dobro pripravimo. Nobena tekme v prvenstvu ne bo lahka, a sodeč po kakovosti našega moštva, imamo izjemno lepo priložnost, da v prihajajoči sezoni zasledujemo najvišje cilje,” je še dejal enaindvajsetletni nogometaš.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vrste Kopra zapušča motor sredine igrišča

Dresa Kopra v prihodnji sezoni ne bo več nosil Timotej Dodlek, ki je bil letos eden izmed …