Dejan Mezga se še drugič v karieri poslavlja od Ljudskega vrta. Izkušeni vezist, ki se je poleti nekoliko presenetljivo vrnil med vijoličaste in tedaj sklenil enoletno pogodbo, bo nogometno pot nadaljeval na Portugalskem.

Mezga si bo nadel dres Nacionala, prestop pa sta že potrdila oba kluba. “Zimski prestopni rok še ni končan, naslednja novica je povezana z odhodom. Poglavje v Ljudskem vrtu je zaključil Dejan Mezga, saj je postal novi član Nacionala,” so zapisali v taboru vodilnega kluba Prve lige Telekom Slovenije.

Medjimurec, ki je pred vrnitvijo v štajersko prestolnico igral za splitski Hajduk in ciprski Apollon, je v jesenskem delu sezone zbral sedem nastopov, skupno pa je v vijoličastem dresu odigral kar 242 tekem, s čimer se uvršča na 18. mesto večne klubske lestvice.

31-letnik je s klubom, ki domuje na otoku Madeira, sklenil dogovor do konca letošnje sezone. Nacional, za katerega sta v preteklosti igrala Rene Mihelič in Dejan Školnik, se bori za obstanek, saj z 12 točkami zaseda predzadnje mesto 18-članske lestvice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…