Včeraj so s pripravami pričeli tudi nogometaši velenjskega Rudarja, ki jih bo v prihodnji sezoni vodil Milovan Rajevec. Kot smo že poročali, bosta srbskemu strategu pri delu pomagala dosedanji pomočnik Ramiz Smajlović in Živojin Vidojević, v preteklosti oba tudi nogometaša Rudarja.

Trenerski štab bo imel v prihodnjih dneh in tednih precej dela s pripravo in uigravanjem igralske zasedbe, saj je bilo na uvodnem treningu med znanimi obrazi moč opaziti tudi lepo število novincev. Ob dveh temnopoltih igralcih, o katerih se v Velenju govori že nekaj dni, se je med drugimi potil tudi Mateo Mužek, v minuli sezoni član Zavrča. V prihodnje pa velenjskega dresa očitno ne bodo nosili Elvedin Džinić, Damjan Trifković in Milan Kocić, ki jih ni bilo na uvodnem treningu in jih ni niti več v kadru članske ekipe na klubski spletni strani, Ivan Knezović pa je sklenil športno pot.

Mitja Lotrič s poškodovano roko ni treniral, Prekmurec pa bo prisiljen izpustiti tudi petkovo preizkušnjo z novosadsko Vojvodino, ki bo sicer odigrana za zaprtimi vrati.

Foto: JurijKodrun.com

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Danes pričel priprave tudi drugi novinec

Kot zadnji izmed elitne deseterice so danes s pripravami na novo sezono pričeli drugi novi…