Včeraj so s pripravami pričeli tudi nogometaši velenjskega Rudarja, ki jih bo v prihodnji sezoni vodil Milovan Rajevec. Kot smo že poročali, bosta srbskemu strategu pri delu pomagala dosedanji pomočnik Ramiz Smajlović in Živojin Vidojević, v preteklosti oba tudi nogometaša Rudarja.

Trenerski štab bo imel v prihodnjih dneh in tednih precej dela s pripravo in uigravanjem igralske zasedbe, saj je bilo na uvodnem treningu med znanimi obrazi moč opaziti tudi lepo število novincev. Ob dveh temnopoltih igralcih, o katerih se v Velenju govori že nekaj dni, se je med drugimi potil tudi Mateo Mužek, v minuli sezoni član Zavrča. V prihodnje pa velenjskega dresa očitno ne bodo nosili Elvedin Džinić, Damjan Trifković in Milan Kocić, ki jih ni bilo na uvodnem treningu in jih ni niti več v kadru članske ekipe na klubski spletni strani, Ivan Knezović pa je sklenil športno pot.

Mitja Lotrič s poškodovano roko ni treniral, Prekmurec pa bo prisiljen izpustiti tudi petkovo preizkušnjo z novosadsko Vojvodino, ki bo sicer odigrana za zaprtimi vrati.

Foto: JurijKodrun.com

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani v nadaljevanje sezone z novo okrepitvijo v obrambni vrsti

Domžalčani kljub reprezentančnemu odmoru ne mirujejo. Potem ko je rumena družina zaradi po…