Kidričani so poleti zajetno število novincev poiskali tudi v sosednjem Zavrču, ki je po selitvi v drugi rang slovenskega nogometa izgubil praktično celotno ekipo. Med rdeče so se tako preselili Nemanja Jakšić, Francesco Tahiraj in Lovro Cvek, ki pa bo spomladi nogometno pot nadaljeval v knežjem mestu.

Pred jutrišnjim odhodom v hrvaško Istro so v Kidričevem danes predstavili še dva nova obraza, tudi starega znanca slovenskih zelenic in nekdanjega člana Zavrča. Aluminiju se je namreč pridružil Sanin Muminović, ki je Zavrču pomagal v prvem delu sezone 2014/15. Danes 26-letni vezist, ki se je rodil v Srebrenici, a odrasel na Reki, je za Zavrčane odigral 14 prvoligaških tekem, od Haložanov pa se je poslovil z enim zadetkom, ki pa je bil nekaj posebnega, saj ga je na spektakularen način dosegel v Ljudskem vrtu. Muminović je bil nazadnje dobro leto član hrvaškega drugoligaša Novigrada, pred tem pa je igral za norveški Valdres.

Ob Muminoviću so Kidričani predstavili še enega novinca. Vedran Mesec, o katerem smo pisali že danes zjutraj, se v Slovenijo podaja s popotnico drugega strelca 2. HNL, v dresu Sesvet je jeseni dosegel devet zadetkov. Medtem ko se Muminović najbolje znajde na položaju zadnjega zveznega igralca, 28-letni Mesec najraje igra na položaju za napadalcem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…